Trotse Obama: “Zo trots dat ik niet huilde waar Malia bij was”

Kleine kinderen worden groot in een oogwenk. Dat dacht ook ex-president Barack Obama toen hij zijn oudste dochter Malia afzette aan de campus van Harvard. Eventjes kreeg de trotse papa het moeilijk…

Openhartige Obama supertrots op dochter Malia

In een toespraak vertelde Barack Obama met veel trots over de dag waarop hij z’n dochter Malia wegbracht naar de universiteit. Niet zo evident voor hem, vertelt hij. “Iedereen die dochters heeft, weet dat het allemaal zo snel gaat. Toen ik Malia aan de universiteit afzette, voelde dat als een openhartoperatie. Ik was zo trots dat ik niet begon te wenen waar ze bij was. Maar toen we terug wegreden, keken de Secret Service-agenten strak voor zich uit. Ze deden alsof ze me niet hoorden, terwijl ik snotterde en mijn neus snoot. Het was een moeilijk moment.”

“Het plezier dat je kinderen je brengen, blijft je altijd bij”

“Het deed me in ieder geval beseffen dat op het einde van ons leven, wat we ook bereikt hebben, dat het plezier dat onze kinderen, en later onze kleinkinderen, ons brengen hetgeen is dat ons altijd zal bijblijven. Hun hand vasthouden, hun schommel duwen, naar hun schoolverhalen luisteren”, besloot de emotionele ex-president.

Bron: VRT NWS – Beeld: Reporters

Las je deze nieuwe artikels al?

Partner Content