Uniek gesprek met Dana Winner: “Ik heb mijn dochter elke dag zelf naar school gebracht en opgehaald. Dat was zo belangrijk voor mij”

Uniek gesprek met Dana Winner: "Ik heb mijn dochter elke dag zelf naar school gebracht en opgehaald. Dat was zo belangrijk voor mij"

Libelle strikte Dana Winner (55), een van Vlaanderens meest iconische zangeressen, voor een openhartige babbel. Vorig jaar vierde ze nog haar 30ste jubileum op de planken met een schitterend concert in de Lotto Arena. Maar er is meer in Dana’s leven dan muziek, ontdekten wij. En het scheelde maar een haar of ze was een heel andere weg ingeslagen…

Het begon allemaal in 1989: het jaar waarin Dana Winner de start maakte van een indrukwekkende carrière. Met nummers als ‘De oude man en de zee’, ‘Woordenloos’, ‘Westenwind’ en ‘Zeven regenbogen’ scoorde ze hit na hit, en vorig jaar kwam de kroon op het werk: een onvergetelijk jubileumconcert in de Lotto Arena.

Het spreekt voor zich dat muziek een erg belangrijke rol in Dana’s leven speelt, maar er is natuurlijk ook meer dan dat. Redactrice Lynn verwelkomde haar in het zonovergoten Oostduinkerke voor een nostalgische babbel, waarvoor ze een aantal foto’s van bijzondere momenten uit haar leven meebracht.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Nog even verder kijken:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)