Wijnegem Shopping Center helpt vrijgezellen voor valentijn

Nog enkele dagen en het is alweer valentijn. Heel wat mensen vieren het liever niet, maar evengoed zijn er mensen die het maar al te graag zouden vieren… mochten ze een partner hebben. Daarom organiseert Wijnegem Shopping Center een actie!

Shop je lief

De liefde vinden, het is niet altijd evident. Wijnegem Shopping Center organiseert vanavond en zaterdag 11/02 verschillende activiteiten om jouw droompartner te vinden.

Dit staat op de planning:

Afterwork drink

Vanavond kun je tussen 18u en 21u gezellig iets drinken met andere vrijgezellen. Elke aanwezige man krijgt een sleuteltje en elke aanwezig vrouw een slotje. Vind jij je match? Dan krijg je een “win for life”… Mysterieus, maar heerlijk spannend, niet?

Speeddate

Op zaterdag 11/02 kunnen mensen vanaf 45 jaar van 14u tot 16u deelnemen aan speeddates. De dates gaan door in een afgesloten ruimte in de centrale koepel van het complex. Zo kun je ongestoord deelnemen.

Polsbandje

Kijk jij liever subtiel in het rond? Dan kun je zaterdag ook gewoon een rood polsbandje ophalen bij een van de hostessen. Zo kun je tijdens het shoppen makkelijk zien of er nog andere vrijgezellen in je buurt rondlopen. Een praatje is dan snel gemaakt!

Meer valentijninspiratie lees je hier:

Partner Content