Word jij een van onze Libelle Winterfair workshoppartners?

Heb jij een leuke webshop of een supertof opstartend zaakje? Of ben jij een creatief wonder en heb je zin om jouw DIY-talenten te delen met onze lezeressen? En ben je vrij van 10 tot en met 14 november? Wij bij Libelle geven jou nú de kans om uit te pakken met jouw onderneming op de meest magische plaats van het land: de Libelle Winterfair!

Libelle Winterfair: van 10 tot 14 november!

Ben jij een creatieve duizendpoot en wil je jouw doe-het-zelfmicrobe doorgeven? Of hield jij je tijdens die vervelende coronaperiode bezig met een (nieuwe) hobby en wil je er graag mee uitpakken? We geven jouw onderneming graag dat extra duwtje in de rug!

Van 10 tot en met 14 november gaat de Libelle Winterfair door in de Nekkerhal van Mechelen, en wij zijn op zoek naar leuke workshoppartners! Ieder met zijn eigen expertise en specialiteit!

Wat houdt het precies in?

  • Je krijgt een kant-en-klare stand die je naar eigen smaak mag aankleden.
  • Het is geheel kosteloos: je voorziet wél het materiaal en de lesgevers.
  • Je bent beschikbaar van 10 tot en met 14 november, en geeft minstens vier workshops per dag voor ongeveer tien personen!
  • Je geniet van extra visibiliteit in het magazine en op de website van Libelle!

Ben of ken jij zo iemand? Stuur dan snel een mailtje naar winterfair@libelle.be met wat uitleg over je workshop en we nemen graag contact met je op!

Let wel op, de Libelle Winterfair loopt van 10 tot en met 14 november. Beschikbaar zijn in die periode is dus een must!

Partner Content