Je kat verdient het allerbeste!

Samen met PURINA ONE

Trouwe compagnon tijdens het thuiswerken, knuffelkameraad van je kids, luisterend oor als het even tegenzit… De laatste weken is wel duidelijk geworden hoe belangrijk jullie kat is. Om deze trouwe kameraad gezond en gelukkig te houden is de juiste voeding van groot belang. Dat hebben de kattenliefhebbers van het Libelle testpanel duidelijk gemerkt. Drie weken lang hebben ze de droge en natte voeding van PURINA ONE getest en zagen ze hun kat dag na dag gezonder én gelukkiger worden!

Geef je kat de voeding die ze verdient!

 De gezellige aanwezigheid van je kat heeft écht wel het verschil gemaakt tijdens het verplicht thuisblijven. Onderzoek toonde immers aan dat een huisdier en meer bepaald een kat, angst en stress vermindert én de productiviteit verhoogt tijdens de coronacrisis. Logisch dus dat je het beestje nog meer apprecieert en er alles aan wil doen om het zo lang mogelijk in topvorm te houden. Ook voor je kat geldt dat zichtbare gezondheid van binnenuit komt. Daarom is kiezen voor PURINA ONE een slim besluit. Het assortiment bevat alle essentiële voedingsstoffen die een kat nodig heeft. Komt daarbij dat elke kat, ook de meest kieskeurige, dol is op de heerlijke smaak van deze kwaliteitsvoeding. Resultaat: na één week merk je duidelijk dat je kat meer energie heeft. Na drie weken zie je dat de vacht veel meer glanst.

Overtuigende testcijfers*

  • 98% merkt dat PURINA ONE de geschikte voeding is voor hun kat
  • 94% vindt PURINA ONE een absolute aanrader
  • 98% merkt een glanzendere vacht en een betere spijsvertering van hun kat dankzij PURINA ONE

Enthousiaste reacties van het Libelle testpanel

“Mijn kieskeurige kater is een grote fan!” 

“De vacht van onze kat glanst geweldig mooi.”

“PURINA ONE is duidelijk veel beter voor de spijsvertering want mijn kat geeft niet meer over.”

“De katten zijn in topvorm en zien er tevreden en gezond uit.”

“Met verbazing staan zien hoe onze moeilijke eter met smaak alles opat.”

“De kat is er dol op en ziet er super gezond uit.”

PURINA ONE geeft je kat wat ze nodig heeft

De juiste voeding is belangrijk voor de algemene gezondheid en het welzijn van jouw kat. Het PURINA ONE assortiment ondersteunt de gezondheid van je kat vandaag en morgen. De producten zijn samengesteld door experts die perfect weten wat elke kat nodig heeft en dat merk je meteen.

Het PURINA ONE gamma

PURINA ONE Bifensis® bevat heilzame functionele bacteriën, waarvan wetenschappelijk bewezen is dat ze de natuurlijke afweer van je kat versterken van binnenuit. Deze brokjes zijn verkrijgbaar in een breed assortiment om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van je kat.
PURINA ONE DualNature™ bevat Spirulina, een alge die de natuurlijke immuniteit van je kat versterkt en gekend staat voor zijn hoge voedingswaarde. Deze brokjes zijn verkrijgbaar in de variëteiten rund en zalm.
PURINA ONE Nat : deze natte maaltijden combineren specifieke hoogwaardige voeding met een geweldige smaak.

Op zoek naar het PURINA ONE product dat het best aansluit op de behoeften van je kat? Ontdek hier het volledige PURINA ONE gamma.

*Resultaten gebaseerd op een online onderzoek, uitgevoerd bij 53 testers gedurende 3 weken.