Kerst (zit) in een klein hoekje!

Samen met bol.com

Binnenblijven is de boodschap! En dat is geen uitdaging wanneer je het er extra gezellig maakt en Kerstmis alvast in een klein hoekje binnenhaalt. Je hoeft zeker nog niet alles uit de kast te halen, maar een lichtslinger aan de muur, wat extra kussens in de zetel en een mini-boom zorgen voor een extra warme sfeer.

Sfeertip 1: Let there be light!

Wie zegt dat kerstlichtjes in een boom horen te hangen? Juist, niemand. Dus hang je ze gewoon waar je wil, aan de muur, het plafond of in de sanseveria op je vensterbank.

Sfeertip 2: Klein begonnen = half gewonnen

Het is misschien nog wat vroeg voor het echte grote werk, maar je kan je huis alvast opwarmen met een kleine boom op of naast de kast in de woonkamer.

Sfeertip 3: Cosy kussens

Als het op kussens aankomt is er maar één regel: hoe meer hoe beter. Oké, misschien is er nog een tweede regel: hoe meer verschillende hoe beter. Dus mix en match faux fur met velvet en een leuk hertenprintje voor een speels en toch stijlvol geheel. Zolang je met dezelfde kleurtinten werkt – bruin, wit en donkergroen bijvoorbeeld – vormt het altijd een mooi geheel.

Sfeertip 4: s’il vous… plaid

Ongeacht hoeveel kussens er in je zetel liggen, een gezellige plaid mag in deze periode ook nooit ontbreken!

1

Pampas pluimen

Pampas pluimen (3 stuks)

2

Houten kruk

3

Lichtroze kerstballen

4

Sierkussen hert

5

Fluffy sierkussen

6

Roze plaid

7

Glitter ster

8

Kunstkerstboom met sneeuw

9

Cognackleurige poef

10

Diverse kersthangers

Ontdek de kersttrend die bij jou past bij bol.com

*De aangegeven prijzen zijn richtprijzen. Zolang de voorraad strekt.