Ontwerp je eigen droomjurk dankzij LolaLiza

Samen met LolaLiza

Het Belgische merk lanceert LolaLiza Atelier

Het is maar weinigen gegeven om zelf kleding te ontwerpen, en daar wil LolaLiza verandering in brengen. Dankzij LolaLiza Atelier creëer jij een unieke jurk zònder de Singer van stal te moeten halen.

Als het van LolaLiza afhangt, schitter jij deze zomer in een uniek ontwerp. Dankzij een gloednieuwe online service kan je namelijk in enkele muisklikken een jurk ontwerpen. En niet zomaar één: de perfecte jurk!

Vijf verschillende pasvormen zorgen ervoor dat elke vrouw een ontwerp vindt dat op haar lijf geschreven is. Van een frivole off-shoulderjurk tot een stijlvolle maxi-jurk. Vervolgens kies je maat, stof én accessoire. Een effen kleur of printje, brede of smalle riem? Aan jou de keuze.

Wanneer je klaar bent met ontwerpen stuurt LolaLiza het design naar Italië. Daar brengen ervaren naaisters jouw creatie tot leven. Drie weken later wordt het resultaat aan huis geleverd en wanneer iemand nadien jouw outfit bewondert, antwoord je eerlijk: ‘Zelf gemaakt!’

Nog niet helemaal overtuigd? Actrice en influencer Helle Vanderheyden, die Assepoester speelt in de gelijknamige musical, laat zien hoe gemakkelijk het in zijn werk gaat in deze video.

Begin hier te ontwerpen. Je shopt een gepersonaliseerde jurk vanaf € 49,99.