SOS relatie: “Het lijkt wel alsof hij niets voelt”

SOS relatie: "Het lijkt wel alsof hij niets voelt"
Getty Images

Greet (67) en Jan (69) zijn 41 jaar getrouwd en hadden allebei rust gevonden in hun relatie. Tot een van hun kleinkinderen om het leven kwam. Nu stelt Greet hun relatie in vraag.

Wat zegt Greet?

Greet: “Het is bij Jan en mij niet van een leien dakje gelopen. Ik heb gezondheidsproblemen gehad, er was een miskraam, Jan kende een periode een andere vrouw en een van onze kinderen heeft verschrikkelijk gepuberd, maar uiteindelijk vonden we wel rust. Ik was ervan overtuigd dat we goed zaten voor de resterende jaren. Vandaag twijfel ik echter en voel ik opnieuw de pijn die ik eerder in ons huwelijk ook al voelde.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES OOK:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)