SOS relatie: “Ik ben altijd voorzichtig geweest, maar pas nu dubbel op. Ik mag dit virus echt niet oplopen, want wat zou dat niet betekenen voor mijn gezin en de kinderen?”

SOS relatie: "Ik ben altijd voorzichtig geweest, maar pas nu dubbel op. Ik mag dit virus echt niet oplopen, want wat zou dat niet betekenen voor mijn gezin en de kinderen?"
Getty Images

Martien (39) en Kobe (37) vormen al drie jaar een nieuw samengesteld gezin. Martien heeft een dochtertje van vier dat altijd bij hen is, Kobe heeft twee dochters van twaalf en dertien in co-ouderschap. Sinds de coronacrisis beheerst de angst van Martien voor het virus hun gezinsleven.

Wat zegt Martien?

“Kobe vindt dat ik overdrijf, maar hij houdt geen rekening met mij”

Martien: “Ik leerde Kobe kennen via een datingsite. Ik was toen al een paar jaar alleen en had me vooral toegelegd op de zorg voor Fee, die ik alleen kreeg. De eerste date met Kobe viel geweldig mee. Raar maar waar: na een maand woonden we al samen. Fee vond in Kobe een papa en ik kreeg het gezinsleven waarnaar ik altijd al verlangd had. Ook de dochters van Kobe stonden positief tegenover de hele situatie. Van bij het begin heb ik er ook alles aan gedaan opdat iedereen zich deel zou voelen van het gezin. Ik vind dat net als Kobe heel belangrijk. Dat ik dat zo ten volle opnam en er een echt wij-verhaal probeerde van te maken, waardeerde hij van bij aanvang. We deden het als gezin zo goed dat de ex van Kobe het moeilijk kreeg en jaloers werd op de band die ik met ‘haar’ dochters kreeg. Ze belde me zelfs eens dat ik niet moest proberen haar kinderen in te pikken, alsof dat mijn intentie was. Ik kom zelf uit een heel traditioneel gezin. Mijn ouders stonden allebei in het onderwijs en zetten hun gezin en kinderen op de eerste plaats. Die geborgenheid wil ik mijn gezin ook bieden.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES OOK:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)