SOS relatie: “Op seksueel vlak klikt het niet goed tussen ons en dat is in de loop der tijd een almaar groter probleem geworden”

SOS relatie: "Op seksueel vlak klikt het niet goed tussen ons en dat is in de loop der tijd een almaar groter probleem geworden"
Getty Images

Juliette (33) en Matteo (30) zijn vijf jaar getrouwd en hebben een dochtertje van drie. Matteo voelt zich al een tijdje slecht bij de manier waarop Juliette wil vrijen.

Wat zegt Juliette?

“Ik hou niet van romantiek. Ik vrij graag stevig en heftig, terwijl het voor Matteo niet soft genoeg kan zijn”

Juliette: “Ik leerde Matteo kennen via een chatkanaal voor liefhebbers van caniloop, joggen met de hond. In die hobby vonden we elkaar volledig. We gingen snel samenwonen en dat verliep vlot. Samenleven is voor ons niet zo moeilijk, wij passen ons allebei makkelijk aan. We verdelen de taken, daar zijn nooit discussies over. Ook in de opvoeding van onze dochter vullen we elkaar perfect aan. Ik ben pragmatisch en praktisch, Matteo is meer de zorgende. Hij speelt ook heel graag met Cleo, iets wat mij minder ligt. Op één vlak klikt het niet goed tussen ons en dat is in de loop der tijd een almaar groter probleem geworden: seks. Matteo is een liefhebber van ‘vanilleseks’, het kan voor hem niet soft genoeg zijn. Ik zit anders in elkaar. Ik hou van stevig en heftig, voorspel en naspel zeggen me weinig. Ik ben ook op andere vlakken niet zo romantisch aangelegd. Matteo weet dat. Hij doet me op mijn verjaardag een veel groter plezier met iets praktisch als een fles lekkere wijn, dan met bloemen of parfum, laat staan lingeriesetjes. Frullen en strikjes zijn niets voor mij.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Uit: Libelle 25/2020 – Tekst: Rika Ponnet

LEES OOK:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)