SOS relatie: “Net nu trekt hij er de stekker uit. Ik heb echt het gevoel dat hij mij en de kinderen in de steek laat”

SOS relatie: "Net nu trekt hij er de stekker uit. Ik heb echt het gevoel dat hij mij en de kinderen in de steek laat"
Getty Images

Patrick (50) en Isabel (44) zijn 18 jaar getrouwd en hebben twee tienerdochters. Patrick heeft aangekondigd dat hij alleen wil gaan wonen en de scheiding wil inzetten. Relatiedeskundige Rika Ponnet geeft advies.

Wat zegt Isabel?

“Ik stond er vroeger al vaak genoeg alleen voor. En nu wil hij er ook nog eens de stekker uit trekken, dat kan hij toch niet maken?”

Isabel: “Toen ik Patrick leerde kennen, zette hij zijn eerste ambitieuze stappen in de advocatuur. Ik begon net te studeren en keek geweldig naar hem op. Doordat we zoveel optrokken met elkaar, verwaarloosde ik mijn studies. Ik wou zo graag mee zijn volwassen leven leiden. Het eerste jaar verliep turbulent. We waren passioneel verliefd, maar toch trok hij er vier keer de stekker uit, omdat hij niet wou dat ik voor hem leefde, ik mijn geluk te veel in zijn handen legde. Ik zag dat anders, maar ergens is het tot op vandaag zijn overtuiging dat hij mij gelukkig moet maken.

Wil je graag verder lezen?
Dan vragen wij je om eenmalig een gratis account aan te maken. Vanaf dan krijg je ongelimiteerd toegang tot al onze artikels en video’s.

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)