©GettyImages

7 leuke manieren om kindertekeningen te decoreren!

Als je kinderen met nieuwe tekeningen naar huis komen, belanden ze meestal her en der in het huis en uiteindelijk weet niemand ze nog liggen. Maar op deze leuke manieren neem je de kindertekeningen op in je interieur en belanden ze netjes tegen de muur!

1. Hang ze aan een gordijnophangsysteem

BloggingYouByLinda

Heb je in huis een lege muur? Gebruik hem dan om de tekeningen van je kinderen op te hangen. Koop een gordijnophangsysteem en hang de tekeningen met klemmetjes aan de draad. Zo wissel je snel van tekening, zonder de leefruimte er slordig te doen uitzien.

2. Steek je kindertekeningen tussen wasspelden

s-media

Aan een witte muur in huis kun je altijd leuke decoratiestukken toevoegen. Fris de kinderkamer op met een aantal versierde wasspelden kriskras verdeeld over de muur. Zo kun je allerlei kaartjes, tekeningen, posters,… ophangen waar je wil.

3. Bevestig een wasdraad aan de muur

©Ikea

Een alternatief voor het gordijnophangsysteem, is de simpele wasdraad. Met een wasdraad en een aantal vijsjes in de muur, hang je die kindertekeningen zo netjes op. Een aantal leuke knijpertjes, en hup klaar!

4. Werk met clipboards

©Home&Garden

Met een lang, smal muurtje werken clipboards ideaal om je kindertekeningen op te hangen. Van een leuk detail in je interieur gesproken! Je schildert ze best allemaal in dezelfde kleur of je koopt er met verschillende prints, afhankelijk van je eigen stijl.

5. Kindertekeningen aan kapstokken

BloggingYouByLinda

Hoe origineel! Tekeningen ophangen aan kapstokken. Zo zijn ze snel en perfect vervangbaar en je lijkt wel een echte creatieveling!

6. Bevestig alle tekeningen aan een magneetmuur

©minime.nl

Een magneet/krijtbord is een plezier voor elk kind én ook voor elke ouder. Je kind kan vrijuit ‘juffrouwtje of meester’ spelen en met een aantal leuke magneetjes heb je zo altijd plaats voor wat tekeningen. Leuk in zelfs het modernste interieur.

7. Gebruik verstelbare kaders

Niets is zo handig als verstelbare fotokaders: het is netjes, handig en flexibel. Wil je de kaders regelmatig veranderen van tekeningen en foto’s, dan is dat zonder moeite gebeurd. Tekeningen aan de muur kan een frisse look geven, en deze kaders passen bovendien perfect in het meest strakke decor.

Nog meer leuke tips vind je hier!

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content