De Grote Verhuisshow

Door De Redactie

Op dinsdag 1 mei is het zover! Ketnet verhuist naar een splinternieuw kanaal. Om die hele verhuis vlot te laten verlopen, is er die dag ‘De Grote Verhuisshow’. Ketnetters kunnen tijdens de show tussen de twee kanalen zappen want je kan de grote verhuis op het oude én het nieuwe kanaal volgen.

Meer dan 20 000 Ketnetters hebben zichzelf de afgelopen weken op Ketnet.be veranderd in een verhuisdoos. Nu is het tijd om al die verhuisdozen mee te nemen naar het nieuwe kanaal van Ketnet! Dankzij ‘De Grote Verhuisshow’ kan je die verhuis helemaal live volgen!

Wrappers Charlotte en Melvin bewaken op het oude kanaal de stapels verhuisdozen terwijl Niels en Véronique op het nieuwe kanaal de verhuisdozen opwachten. Gelukkig krijgen de wrappers hulp om deze verhuis in goede banen te leiden. Kaatje en Kamiel, Samson & Gert, Bartel van X-treem, Oma en Opa Fonkel, de jongeren van de Elfenheuvel en de Pretman, allemaal komen ze helpen met de grote verhuis. Tussen al dat verhuizen door kan je kijken naar de allerleukste Ketnet-programma’s zoals Mega Mindy en Karrewiet.

De Grote Verhuisshow, op dinsdag 1 mei vanaf 8u op Ketnet.
Er zijn twee verschillende versies van de Verhuisshow te zien, een op het oude en een op het nieuwe kanaal.  Op de meeste tv-toestellen vind je het nieuwe kanaal op 12.

Partner Content