Het beste van Batibouw

Door De Redactie

Staat er een bezoekje aan Batibouw op de planning? Hier krijg je een voorproefje van leuke nieuwigheden en interessante blikvangers. Vanaf 21 februari tot en met 3 maart kunnen mensen met bouwkriebels in de buik of met een baksteen in de maag, hier informatie sprokkelen en zich laten inspireren.

Retro houtkachel

De nieuwste houtkachel ’Vintage’ van kachel- en haardenfabrikant Dovre is verkrijgbaar in drie afmetingen en drie kleuren: antraciet gelakt, wit of groen email. Het model is van gietijzer en heeft een groot glasoppervlak. Vanaf € 1490 voor een Vintage 30.
Info: www.dovre.be

Instapklaar in vier maanden

In vier maanden tijd een instapklaar droomhuis dat helemaal aansluit bij de levensstijl van de bewoners, met een volledig op maat gemaakte indeling en afwerking. Dat belooft
bouwonderneming Durabrik. Op www.durabriklife.be vind je een handige ’tool’ om met een selectie van interieur- en sfeerbeelden, kleuren en materialen je eigen moodboard samen te stellen. Wie extra advies wil, kan dat moodboard met vrienden en familie delen via Facebook of Twitter.
www.durabriklife.be

Het tornado-effect

De Tornado Flush van Desco is een toilet met een slimme technologie die het spoelwater met een krachtige kolk door het toilet stuwt. De voordelen? Een stille spoeling en een toilet zonder spoelrand, dat dus makkelijker schoon te maken is en waarbij het water niet meer over de rand spettert. Bovendien kreeg het toilet een nieuw, extra glad en  vuilafstotend glazuur.
Tornado Flush, € 426. Info: www.desco.be

Warm à la carte

Waarom zou je je hele huis verwarmen als je maar een paar ruimtes gebruikt? Dankzij het multizoneregelsysteem van DHZ-specialist Brainbox wordt het mogelijk om de temperatuur van elke ruimte afzonderlijk te programmeren. Zo wordt bijvoorbeeld de badkamer automatisch alleen ’s morgens en ’s avonds verwarmd, maar de woonkamer
wél de hele dag. Veel zuiniger! Richtprijs: afhankelijk van de situatie.
Info: www.brainbox.eu

”Waar is de oven, schat?”

Naast een aantal nieuwe inbouwovens, stelt Boretti op Batibouw de spectaculaire liftoven BPOL-60 voor. Met een druk op de knop verzinkt deze oven volledig in het aanrecht, waardoor je een glad werkoppervlak behoudt, zonder dat het warm wordt. Je hoeft dus geen extra kastruime te voorzien om de klassieke oven in te bouwen. Bovendien is de liftoven met z’n 13 verschillende functies een echte multitasker.
Liftoven BPOL-60, richtprijs € 2535.
Info: www.boretti.be

Waar? In Brussels Expo, Belgiëplein 1, 1020 Brussel
Wanneer? Van zaterdag 23 februari tot en met zondag 3 maart, van 10 tot 18.30 uur, op donderdag 28/02 tot 23 uur.
Tickets? € 12/volwassene, € 6/6-12 jaar (online € 11 en € 5,50), -6 jaar gratis. B-dagtrips (trein + metro + ticket) vanaf € 17,60.
Meer weten? Surf naar www.batibouw.be of bel 02-630 14 00.

Partner Content