Handig: 5x stijlvol je schoenen opbergen doe je zo

Handig: 5x stijlvol je schoenen opbergen doe je zo

Ga je soms nieuwe hakken kopen, omdat er niets bij je nieuwe jurk past, om daarna te moeten vaststellen dat je er eigenlijk al had? Je schoenen opbergen zoals het hoort, zou je dergelijke probleempjes helpen voorkomen.

En bovendien is het ook mooi om naar te kijken. Laat je inspireren door deze leuke Pinterest-ideetjes. Wat  er zijn genoeg manieren om je sneakers en stiletto’s in de spotlight te zetten.

5x schoenen opbergen

Je persoonlijke winkel

Wie zegt dat jouw schoenen enkel in een kast horen? Niemand toch! Bevestig een paar planken aan de muur, en etaleer je schoenen zoals ze dat in een échte schoenenwinkel doen.

 

Het is eens wat anders

Wil je het origineler aanpakken? Met deze ladder heb je een mooi overzicht van al je schoeisel, en bovendien is het ook best mooi om naar te kijken.

 

Met winkelkratjes

Aan de muur of op de grond, met dergelijke kratjes kun je heel veel kanten uit.

 

Proper en duidelijk

Bewaar je ze toch liever in hun doos? Maak het jezelf makkelijk en neem een foto van al je paren, dan hoef je er het deksel niet af te halen, om de inhoud te kennen.

 

In de kast

Een oude kast van je grootmoeder tover je zo om tot een uniek stuk om je geliefkoosde schoenen uit te stallen. Met een likje verf kom je al een heel eind!

 

Beeld: gettyimages.be

Nog meer lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)