Een nieuwe cocon, een nieuw leven!

Publireportage

Let op, geld lenen kost ook geld.

Deze getuigenis is gebaseerd op ware feiten

“Mijn adviseur bij Cofidis heeft naar me geluisterd en mij begeleid bij mijn nieuwe levensproject.” Sonia, 52 jaar

“Als je me vorig jaar gevraagd zou hebben hoe ik mijn toekomst zag, had ik je nooit mijn leven zoals het nu is kunnen beschrijven. Het moet gezegd, het leven zit vol verrassingen!

Jarenlang heb ik een eerder klassiek leven geleid. Met mijn voltijdse baan en mijn gezinsleven vlogen de dagen voorbij. Ik dacht dat ik gelukkig was… maar de recente lockdowns voelden aan als een schok. Omdat ik verplicht was om thuis te blijven, ben ik beginnen nadenken en alles opnieuw in vraag beginnen stellen. Naarmate de weken voorbijgingen, besefte ik dat mijn man en ik uit elkaar gegroeid waren en dat ik nog
volop wou genieten van de mooie jaren die ik nog voor me had.

Natuurlijk was dat geen eenvoudige beslissing. Mijn kinderen zijn dan wel groot genoeg, maar het blijft een uitdaging om een streep te trekken onder dertig jaar samenleven. Ik wist echter dat ik de juiste beslissing nam, en ik heb het geluk dat ik goede mensen om me heen heb. Over het materiële aspect heb ik me nooit zorgen gemaakt. Ik heb meteen mijn adviseur bij Cofidis gebeld, met wie ik in contact gebleven was na de aankoop van
onze tweede auto enkele jaren geleden. Hij heeft naar me geluisterd en mij begeleid bij mijn nieuwe levensproject.

Dankzij zijn advies heb ik een lening kunnen krijgen met een aantrekkelijke rentevoet, waarmee ik de waarborg en het meubilair van mijn nieuwe appartement heb kunnen betalen. Ik voel me vandaag gelukkiger. En mijn ex-man heeft me onlangs verteld dat hij dat ook is. Deze nieuwe start heeft ons beiden uiteindelijk goed gedaan!”

Wat mag je verwachten van Cofidis?

Carrièreswitch, gezinsuitbreiding, werken aan het huis… Je leven zit vol wendingen, soms verwachte, maar soms ook volledig onvoorziene. De stap durven zetten, jouw dromen waarmaken, het dagelijks leven regelen: je bent vrij om het leven te leiden dat je wilt.

Als echte vertrouwde partner helpt Cofidis je om je projecten te verwezenlijken. Dit zijn de troeven waarop je kan rekenen:
• Een luisterend oor en begeleiding op lange termijn, zonder oordeel
• Eenvoudige, duidelijke kredietvoorstellen
• We zoeken naar de financiële oplossing die het best bij jouw situatie past
• Uiteenlopende contactmogelijkheden (telefoon, e-mail of chat, volgens jouw voorkeur)

Vooruit op jouw manier, met Cofidis.