opbergruimte

Opbergruimte nodig? Hier had je vast nog niet aan gedacht!

Opruimen is eens zo eenvoudig met wat extra gecreëerde opbergruimte. ‘Geen plaats meer’, denk je? Misschien zag je deze plekjes wel over het hoofd:

 

DSC_0042

Een extra opbergplank boven het raam van de gootsteen. Hier kan je vazen, kookboeken en andere spullen kwijt die voordien nergens en overal lagen.

© Sew Woodsy

img_9644_thumb[2]

Met kruidenrekjes op de zijkanten van een ladekast creëer je extra ruimte voor magazines of boeken.

© On the Banks of Squaw Creek

over-the-door-shelf

Het stukje muur boven een deur lijkt altijd een dode oppervlakte, maar met een wandplank ertegen, heb je meteen plaats voor allerlei voorraadspullen.

© Simplicity in the South

rolling-laundry-caddy-from-

Veel mensen hebben tussen hun wasmachine en muur een vervelende, kleine ruimte. Hier kun je uitschuifbare plankjes installeren of een smal rekje op wieltjes. Ideaal voor de waspoeder en andere schoonmaakproducten.

© Young House Love

Stamped-Projects-ironing-board

Een klassieke strijkplank neemt veel plaats in beslag en wordt vaak niet eens opgevouwen na gebruik. Deze schijnbaar normale IKEA tafel werd door een slimme mama omgetoverd tot een strijkplank met véél extra’s.

© The Long Thread

98cabc0ad71da0ef3496accbd29101ce

Hier werd rondom een raam een handige boekenkast gemaakt met een gezellige leesbank erbij.

© Pinterest

opbergruimte

Niet dat we zoveel tandpasta op overschot hebben, maar al eens gedacht aan de binnenkant van een kastdeur? Je kan met haken of rekjes aan de slag, om zo meer spullen proper uit het zicht zetten.

© Orgjunkie

Partner Content