We spelen een spel vanavond: speltesters gezocht

Samen met Asmodee

Als jij het plezier van een gezelschapsspel nog niet (her)ontdekt hebt of als jij een fervente gezelschapsspeler bent dan is dit je kans! Wij zoeken 30 testers die een super leuk spel willen uitproberen. Helemaal iets voor jou en je gezin of je ‘bubble’? Beantwoord dan snel onderstaande vragen.

TV uit, gezelschapsspel op tafel

Nu we noodgedwongen meer tijd thuis moeten doorbrengen, zoeken we volop naar manieren om onze vrije momenten op een leuke en gezellige manier door te brengen. En voor wie het nog niet wist: een gezelschapsspel is het ideale vermaak voor iedereen van 9 tot 99! Het stimuleert de sociale vaardigheden bij kinderen, biedt jongeren een welkome afwisseling voor de schermen die hun leven beheersen én is prima hersengymnastiek voor volwassenen. Dat je tijdens het spelen ook nog eens volop plezier maakt en de familie- of vriendschapsbanden versterkt, is een extra bonus! Wil jij (her)ontdekken hoe leuk gezelschapsspellen zijn? Meld je dan snel aan als ‘speltester’!

Welke spellen worden getest?

Dobble

Dit spel test snelheid en waarnemingsvermogen. Het bestaat uit 5 verschillende spelletjes die met de 55 kaarten gespeeld kunnen worden. Elk kaartje heeft 8 symbolen en daarvan komt er altijd maar 1 overeen met elk van de andere kaarten. In elk spelletje is het de bedoeling dit overeenkomende symbool te vinden. Om te winnen is een combinatie van je reflexen én je gevoel van groot belang.

Pandemic

In dit coöperatieve bordspel hebben alle spelers één gemeenschappelijk doel heeft: de mensheid redden. Je speelt dus niet tegen maar mét elkaar. Vier ziektes bedreigen het voortbestaan van de wereld. Het team reist de hele wereld rond om de vloedgolf van infecties in te dammen en om kennis op te doen om medicijnen te ontwikkelen. Lukt het jullie om de mensheid te redden?

Ticket to Ride Europe

Dit bordspel is makkelijk aan te leren en heeft diverse onvoorziene plotwendingen. De spelers moeten de routes op hun bestemmingskaarten volbrengen. Dat doen ze door verbindingen tussen steden te claimen, die ze mogen bouwen als ze de juiste kaartencombinaties hebben. Wie aan het eind van het spel de meeste punten verzameld heeft met treinnetwerk is de winnaar.

Waarom een gezelschapsspel zo leuk is?

  • Het is quality time met je gezin.
  • Je kids leren omgaan met winnen en verliezen.
  • Je speelse kant komt naar boven.
  • Je traint je brein om beter te concentreren.
  • Het is super ontspannen.
  • Je ontvlucht even de digitale wereld.
  • Je leert je medespelers op een andere manier kennen.
  • Het is gewoon heel gezellig.

Wil jij één van deze geweldige gezelschapsspellen testen?

Beantwoord onderstaande selectievragen en met een beetje geluk ben jij één van de 30 testers die een gezelschapsspel van Asmodee opgestuurd krijgt.

We hebben reeds genoeg testers gevonden.

Wat mag je testen?

Je ontvangt het gezelschapsspel van je keuze. Het is de bedoeling dat je het spel meerder keren speelt. Na de testperiode vul je een vragenlijst in over je bevindingen en mag je het spel uiteraard houden.