WIN: 4x een SENSEO® Viva Café pakket voor een gezellige koffiebabbel met mama!

Samen met SENSEO®

Een gezellig moment samen is het allermooiste geschenk dat je aan je moeder kan geven. Wetenschappelijk onderzoek heeft immers aangetoond dat moeders die veel ‘quality time’ doorbrengen met hun kinderen, gezonder en gelukkiger zijn. Verras je moeder dus niet alleen op moederdag met een bezoekje maar probeer regelmatig tijd te maken voor een koffiebabbel met haar.

Koffie drinken met je moeder is altijd een goed idee

Geef gezelligheid
Moeders en koffie; het is en blijft een perfecte match. Jonge moeders kunnen niet zonder het eerste kopje dat hen (ondanks een korte nacht) alert en energiek aan de dag laat beginnen. Moeders van drukke pubers komen tot rust bij een koffie-relax-moment en moeders van volwassen kinderen vinden het heerlijk om bij te praten met een kopje in de hand. Koffie wordt dan ook niet voor niets ‘een bakje troost’ genoemd. De geur alleen al geeft je humeur een boost en zorgt voor instant gezelligheid. Op zoek naar een perfect geschenk voor je moeder? Maak er dan een goede gewoonte van om wekelijks tijd te maken voor een moeder-dochter moment mét een kopje koffie. Dat zal haar zonder twijfel gelukkig maken. Wil je er zeker van zijn dat het kopje koffie dat jullie drinken, rijk van smaak is én qua sterkte perfect afgestemd op jullie persoonlijke voorkeur, schenk haar dan een SENSEO® Viva Café? Deze koffiepadmachine zet met één druk op de knop keer op keer het perfecte kopje koffie. Heerlijke koffie voor heerlijke momenten!

En omdat het oog ook wat wil, is de SENSEO® Viva Café verkrijgbaar in niet minder dan 10 trendy kleuren. De favoriete kleur van je moeder zit er dus zeker bij.

De nieuwe SENSEO® Viva Café: meer kleuren, betere koffie

Dit zijn de top-troeven

  • Haal alles uit je koffiepad dankzij de koffieboosttechnologie die zorgt voor een vollere rijkere smaak
  • Dankzij de Crema Plus-technologie zet je keer op keer de beste koffie met een heerlijk fluweelzacht crèmelaagje
  • Selecteer zelf de intensiteit van je koffie. Door tweemaal op de knop te drukken zet je een kleine kop sterke koffie
  • Stijlvol design verkrijgbaar in 10 trendy kleuren (waaronder mintgroen en lichtroze)
  • Zet twee kopjes koffie tegelijkertijd
  • Heeft een in hoogte verstelbare koffietuit
  • Een volle watertank is goed voor zes kopjes koffie
  • Makkelijk schoon te maken dankzij de vaatwasmachinebestendige onderdelen

Wil jij je moeder verrassen met een SENSEO® Viva Café pakket? Laat deze kans dan niet voorbij gaan en neem deel aan de wedstrijd!

Win win win!

Kijk je al uit naar een koffiemoment met je moeder? Dan is deze SENSEO® Viva Café wedstrijd iets voor jou. Los de wedstrijdvragen op en met een beetje geluk verras jij je moeder binnenkort met deze unieke koffiepadmachine, een SENSEO® Milk Twister en Douwe Egberts koffiepads, voor heel veel gezellige momenten samen.

Deelnemen doe je zo:

Beantwoord de wedstrijd- en schiftingsvraag.