Zo versier je je paastafel volgens Pinterest

Dit jaar valt Pasen op 1 april, geen grap! En hoewel je nog even tijd hebt, kun je nu al volop leuke ideetjes zoeken over hoe je je paastafel zult versieren. En ver hoef je het niet te zoeken, want wij vonden geweldige inspiratie voor jou op Pinterest! 

Waarom al die poespas? Simpel, een mooi versierde tafel nodigt uit om bij elkaar te zitten, en weg te dromen over de lente die aanbreekt. Is er iets gezelliger?

Dé leukste paastafel-ideetjes op Pinterest

Ik <3 hou van jou

Wanneer je de feesttafel versiert met de hartjes van merci, heb je geen extra woorden nodig, want bedanken betekent merci. Het plaatsen van zo’n hartje op het servet toont aan de je je gasten apprecieert en dat je blij bent dat ze er zijn. Wedden dat ze de lekkere verrassing al verorberd hebben nog voor het hoofdgerecht geserveerd wordt? En dat je sowieso een glimlach op hun gezicht kunt toveren?


Helemaal versierd, van bord tot servet

Tip nummer één: denk aan de details. Een mooi versierde tafel is allemaal goed en wel, maar je imponeert je gasten past écht wanneer je zelfs met je servetten creatief omspringt.


Een hartverwarmend gebaar

Gebruik ook je glazen om je tafel op een leuke en stijlvolle manier te versieren. Door deze met de hartjes en/of paaseitjes van merci te vullen, kun je ze bedanken zonder al te veel woorden te gebruiken.


Sober maar feestelijk

Zinnen al die kleurtjes jou niet echt en hou je het liever wat soberder? Dan wilt dat niet meteen zeggen dat een paastafel niets voor jou is, een meer cleane look is best ook mogelijk op een feestdag als deze.


Mooi en persoonlijk

Door ieder plekje rond je tafel van een naamkaartje te voorzien, zorg je er niet alleen voor dat alles vlot en georganiseerd verloopt, maar zullen de genodigden zich ook meteen thuis voelen. Logisch toch, als je hen aanspreekt op zo’n fijne manier. Bovendien is dit ook een leuk aandenken om mee naar huis te nemen. Tip: download hier je naamkaartjes en plaats ze in een mooi zakje met lekkere hartjes en/of paaseitjes van merci.


Vrouwen onder elkaar

Zijn mannen voor één keer niet toegelaten en hou je een gezellig paasonderonsje met vriendinnen? Dan kun je volledig gaan voor een vrouwelijke tafel, met alle ditjes en datjes erbij. Mooi!


Ben je vooral te vinden voor de merci-ideetjes? Dan moet je zeker ook een kijkje nemen Op mercimoments.be. Pasen is trouwens een hele speciale periode voor hen, want naast de standaard ‘merci finest collection’ producten kun je nu ook de merci paaseitjes en hartjes verkrijgen die het mogelijk maken om iets extra te doen voor je gasten. Een mens zou bijna wensen dat het hele jaar door Pasen is.