24 toprecepten van Sandra Bekkari, deze week bij Libelle

Speciaal voor onze lezeressen bundelde Sandra Bekkari 24 succesrecepten. Je krijgt het beste uit ‘Nooit meer diëten’ deze week bij Libelle voor maar 8 euro extra!

Zo’n twee jaar geleden kwam Sandra’s eerste boek in de ‘Nooit meer diëten’-reeks uit, meteen een voltreffer. Sindsdien verkocht ze al meer dan 150.000 boeken waarin ze kookt volgens haar beroemde Sana-methode. Geen dieet, wel een gezonde levensstijl die makkelijk vol te houden is.

Speciaal voor Libelle bundelde Sandra haar 24 beste recepten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. Stuk voor stuk heerlijke, pure gerechten die door de hele familie gesmaakt zullen worden. Ga snel aan de slag met haar recepten; ze zijn onwaarschijnlijk lekker én je zult snel merken dat je meer energie krijgt.

Je vindt de 24 beste recepten van Sandra Bekkari deze week bij Libelle 20 voor maar 8 euro extra.

Vorig artikel
Lage rugpijn: dé kwaal van het moment, maar hoe voorkom je het?
Volgend artikel
Deze groenten zijn op hun best in mei

Bezoek Londen en de Harry Potter studio vanaf € 158

Harry Potter's avonturen zijn misschien voorbij, maar de magie is er nog. Dankzij Harry Potter and the cursed child is de jongen met het ronde brilletje weer hip. Tijd voor een bezoek aan de (zijn) studio. Ook Londen City heeft veel in de aanbieding. Ga langs op beroemde plekken zoals Notting Hill of sta tussen de beroemdheden in Mme Tussaud. Transport en overnachtingen in het 4* hotel zijn inbegrepen!

€158.00 €398.00