Deze week in Libelle: extra voordelig op kerstweekend dankzij onze kerstmarktenpocket!

Deze week in Libelle: extra voordelig op kerstweekend dankzij onze kerstmarktenpocket!

Oh, die heerlijk knusse kerstperiode, daar krijgen we bij Libelle maar niet genoeg van. En een kerst zonder kerstmarkt? Ho-ho-ho maar, niks van! Nu we weer mogen, gaan we er dubbel en dik van genieten. Daarom selecteerden we samen met Weekendesk.be de mooiste hotels in 17 kerststeden vlak bij ons. En jij kunt ernaartoe aan een winterzacht prijsje! 

Kerstmarktenpocket: dé ultieme kerstsfeer mét korting!

Overal fonkelen vrolijke lichtjes en snuif je het aroma op van kruidige glühwein. Tientallen kraampjes betoveren je met kleurrijke kerstspullen en leuke hebbedingen. Wat een plezier om in dit oergezellige feestdecor op zoek te gaan naar kerstcadeautjes!

Samen met Weekendesk.be selecteerden we de mooiste hotels in 17 kerststeden vlak bij ons. Mét een prachtige korting, en vaak ook leuke extra’s zoals een late check-out, een welkomstdrankje of een lekker diner. En we doen er nog een pak tips bovenop van extra attracties die je dit jaar zéker moet gaan zien.

Hier kun jij naartoe:

  • België: Oostende, Brugge, Gent, Brussel, Antwerpen en Luik;
  • Luxemburg: Luxemburg;
  • Nederland: Amsterdam, Maastricht, Valkenburg;
  • Frankrijk: Lille, Straatsburg;
  • Duitsland: Duisburg, Dusseldorf, Aken en Koblenz.

Slenter door feeëriek verlichte kronkelstraatjes, sip van een glaasje glühwein, shop de leukste pakjes en slaap als een (kerst)prinses in een van de 37 gezellige hotels, zorgvuldig voor jou geselecteerd door Weekendesk.

Haal de Libelle van deze week in huis, en boek je kerstweekendje weg!

Boek nú dat weekendje kerstmarkt

Leuk toch, zo’n vroeg kerstcadeautje? Haal de Libelle van deze week in huis, ontdek de mooiste kerststeden en maak er dankzij Libelle een fijn weekendje van!

Geniet van deze speciale Libelle-aanbieding bij Weekendesk van 2 november 2021 tot en met 7 januari 2022. De reisperiode loopt tot 9 januari 2022. Je mag op elke dag aankomen, afhankelijk van de beschikbaarheid van het hotel dat je kiest.

Dus hop, naar de winkel voor jouw exemplaar en boeken maar!

Ook dit lees je deze week in Libelle:

  • De leukste crea-ideeën voor al een beetje kerst in huis
  • Kapsels voor en na: van extra lang naar pittig kort
  • Heb jij last van angsten? Dit kun je eraan doen!
  • Weer dolverliefd na meer dan 10 jaar alleen
  • Wild van wild: uit de oven, verrassende spiesjes en stoofpotjes

Dat en nog veel meer interessante, ontroerende en fijne artikels lees je deze week in Libelle, vanaf donderdag 4 november in de winkel!

 

De kerstsfeer al een beetje opsnuiven?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)