‘Down The Road’: deze zes reisgezellen trekken binnenkort naar Zuid-Afrika

'Down The Road': deze zes reisgezellen trekken binnenkort naar Zuid-Afrika

In ‘Down The Road’ trekt Dieter Coppens er vanaf 4 februari weer met 6 reisgezellen op uit. Samen stappen ze op het vliegtuig richting Zuid-Afrika om er de reis van hun leven te maken.

Het vrolijke gezelschap start in Kaapstad, volgt een stuk van de Garden Route en eindigt boven Johannesburg in het natuurpark Pilanesberg. De reis zit vol avonturen en onvergetelijke momenten: van een safari tot surfen en een ballonvaart, maar ook gezellige babbels rond het kampvuur en luidkeels meezingen in de auto.

Tien weken lang zullen we zien hoe Charlotte, Julie, Maud, Geoffrey, Maarten en Yens elkaar én zichzelf beter leren kennen. We stellen ze graag even aan jullie voor!

Maud (22) uit Mortsel

Maud droomt ervan om een wereldreis te maken, waardoor de reis in ‘Down The Road’ al een mooi begin is voor haar. Ze weet wat ze wil en is heel actief: Maud werkt voor de CM in Mechelen, bij het UZA en als vrijwilliger op een kleuterschool. Ze volgde ook haar passie en ging fotografie studeren. Maud is grote fan van ABBA en is eigenlijk ook wel een beetje een dancing queen: ze houdt van dansen, fotografie, fuiven, naar ‘Thuis’ kijken en lekker eten.

Julie (25) uit Langdorp

“Ik doe het om heel de wereld te laten zien wat ik durf”, zegt de introverte, maar  avontuurlijke Julie. Ze wil graag tonen wat ze kan en wie ze is, maar ze wil haar ouders ook laten weten dat ze erg zelfstandig kan zijn. Julie houdt van muziek, dansen en televisie kijken. Dit jaar studeert ze af en begint daarna aan haar zoektocht naar werk.

Charlotte (21) uit Pulderbos

Charlotte is klaar om de wereld te ontdekken. “Deze reis is een droom die uitkomt. Omdat ik eens zonder mijn ouders op reis wil. Zonder hun gezaag en gemoei. Maar dat moet je niet tegen mama zeggen”, lacht ze. Charlotte is heel open en sociaal: ze wil graag dat iedereen zich goed voelt en zal als eerste iemand helpen of troosten. Ze kookt graag en houdt van dansen, zingen en acteren. Dit jaar studeert ze af en ze kijkt al uit naar de volgende stap.

Geoffrey (20) uit Rotselaar

Geoffrey is een echte grapjas die het fantastisch vindt om de show te stelen. Hij is creatief, knutselt graag en is veel met muziek bezig. Verder houdt hij van paprikachips, ‘F.C. De Kampioenen’, zwemmen, wildwaterglijbanen, toneel spelen, ‘Gangnam style’ van Psy en van mooie meisjes. Geoffreys grote droom was dan ook deelnemen aan Down the road om daar leuke meisjes te leren kennen. “Ik ga mee op reis om een liefje te vinden. En om vertroeteld te worden door de meisjes”, zegt hij.

Yens (20) uit Zoutleeuw

Yens vindt zichzelf een echte durver en avonturier. Geen uitdaging is te groot voor hem, waardoor deze reis dan ook als een geschenk uit de hemel komt. Yens is een stoere, gespierde gast: elk jaar neemt hij als tennisser deel aan de Special Olympics. Hij gaat verder graag naar school, heeft zijn eigen macramé bedrijfje en houdt van fitness, fietsen, dansen, zijn lief Inez en naar ‘Thuis’ kijken.

Maarten (29) uit Aartselaar

Maarten gaat door vliegangst bijna nooit op reis, maar liet de kans om deel te nemen aan ‘Down The Road’ niet aan zich voorbij gaan. Als oudste van de bende hield hij tijdens het programma de veiligheid in het oog, en werd zo een beetje de veiligheidscoördinator van de groep. Maarten is een echte scout met als specialiteit vuur maken. Hij komt over als een stoere kerel, maar heeft eigenlijk een heel klein hartje. Hij weet veel en kreeg daardoor de toepasselijke bijnaam ‘De wandelende encyclopedie’ of ‘de wandelende Wikipedia’.

‘Down the road’: vanaf 4 februari elke maandag om 20.40 uur op Eén.

Beelden: Eén

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)