‘Down the Road’ wint internationale eerste prijs op World Media Festival

'Down the Road' wint internationale eerste prijs op World Media Festival

De Eén-reeks ‘Down the Road’, waarbij Dieter Coppens een verre reis maakt met zes mensen met het syndroom van Down, is in de prijzen gevallen. De reeks won woensdagavond de eerste prijs in de categorie ‘Documentaries – Human relations and values’ op het World Media Festival in Hamburg.

Internationale prijs

Het festival wordt beschouwd als een van de belangrijkste internationale prijzen en zet media in televisie, film, online en print van over de hele wereld in de bloemetjes. In totaal waren er 789 inschrijvingen, waarvan 39 in de categorie ‘Documentaries – Human relations and values’. Een dikke proficiat aan de makers, de medewerkers én de reizigers, want ‘Down The Road’ ging aan de haal met de eerste prijs!

Derde seizoen

‘Down the Road’ won al eerder een internationale prijs op de New York International TV & Film Awards. De reeks kan dus op veel lof rekenen in binnen- én buitenland. Dieter Coppens liet eerder weten dat het productiehuis aan een derde seizoen bezig is. Kan jij ook niet wachten?

Coverbeeld: Eén

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)