‘Down to Party’: feest mee met de deelnemers van ‘Down the Road’ en steun Dieter en Kevin!

'Down to Party': feest mee met de deelnemers van 'Down the Road' en steun Dieter en Kevin!

Zin in een leuk feestje waarbij je het goede doel steunt? Dan is ‘Down to Party’ misschien wel iets voor jou: een feestje georganiseerd door de deelnemers van ‘Down the Road’!

Het goede doel

Binnenkort trekken Dieter Coppens en zijn maatje Kevin uit het eerste ‘Down the Road’-seizoen weer op pad voor ‘Down the Snow‘, een avontuur in het teken van De Warmste Week. Ze trekken van Rusland naar België om geld in te zamelen voor het goede doel: GimmeShelter, een vzw die zich inzet voor daklozen.

‘Down to Party’

Om Dieter en Kevin te steunen, organiseren de overige deelnemers van het programma ‘Down to Party’, een feestje op 21 december in de Vooruit in Gent. Uiteraard zullen ze zelf talrijk aanwezig zijn, maar ook Regi, Peter van de Veire, Linde Merckpoel, Jonas Decleer, Ilse Liebens en Nadiem Shah staan op de affiche.

Zin om mee te feesten voor het goede doel? Tickets kosten € 17 waarvan de opbrengst integraal naar GimmeShelter gaat. Je kunt ze hier bestellen.

Posted by Eén on Tuesday, December 10, 2019

Coverbeeld: Eén

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)