Julia Roberts is de mooiste vrouw ter wereld

Julia Roberts
Julia Roberts (49) is de mooiste vrouw van het jaar. De actrice kaapt de titel, uitgereikt door People Magazine, al voor de vijfde keer weg.

“Het beste moet nog komen”

Steractrice Julia Roberts is World’s Most Beautiful Woman 2017 en daar is ze erg blij mee. Het is al de vijfde keer dat ze die titel krijgt. In 1991 mocht ze zich voor de eerste keer mooiste vrouw van het jaar noemen. De actrice vertelt in het magazine dat het beste nog moet komen.

Dat de knappe dame goed in haar vel zit, is alleszins duidelijk. Zo is ze al 14 jaar gelukkig getrouwd met cameraman Danny Moder, samen hebben ze drie kinderen. In het blad vertelt ze nog hoe gelukkig ze zich voelt. “Elke dag als mijn man terug thuiskomt, lijkt het nog steeds alsof ik droom.”

Een inspirerende, gelukkige vrouw. Zo zien we het graag!

Bron: De Standaard – Beeld: Belga

Deze nieuwe artikels zijn ook zeker het lezen waard:

Vorig artikel
Bloemengeluk in huis mét gratis vaas van bloomon
Volgend artikel
Liefde voor Muziek: deze nummers zijn nu al echte hits!

Waardebon voor Domo elektrische spiraalsnijder + kookboek

Hou je van gezonde gerechtjes, maar vind je al dat snijwerk vooraf maar niets? Dan helpen Shedeals en AVEVE je uit de nood. Deze duurzame, gemaakt uit inox, elektrische spiraalsnijder ‘My Vegetable’ van Domo snijdt al je groenten en fruit in een mum van tijd in fijne slierten. Wil je graag inspiratie opdoen voor nieuwe gerechten? Dat vind je in het kookboek ‘Tasty & Healthy' met 94 recepten en meer dan 100 gezonde weetjes. Download snel je Shedealsvoucher en geniet van deze 2 producten aan de helft van de prijs. 

gratis