Komt er dan toch een ‘Friends’-reünie?

Komt er dan toch een 'Friends'-reünie?

Er komt waarschijnlijk een reünie van Friends aan. Volgens het Amerikaanse tijdschrift The Hollywoord Reporter is HBO Max momenteel volop gesprekken aan het voeren met de 6 acteurs van het immens populaire programma. Zou het dan toch waar zijn?

Gesprekken aan de gang

Met wat geluk krijgen we binnenkort toch echt een reünie van Friends op onze televisieschermen. Volgens The Hollywood Reporter zijn de gesprekken tussen HBO en de 6 acteurs uit de serie momenteel volop aan de gang. Ook de makers van de serie, David Crane en Marta Kauffman, schuiven aan.

Subtiele hints

Het is niet de eerste keer dat er speculaties de ronde doen over een mogelijke reünie. Jennifer Aniston (Rachel) vertelde zelf eerder al in de talkshow van Ellen DeGeneres dat een reünie zeker mogelijk is. En Courteney Cox (Monica) liet de hartjes van haar fans een tikkeltje sneller slaan door een selfie met Matthew Perry (Chandler) te delen.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

De fans kunnen alleszins niet wachten om Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) en David Schwimmer (Ross) terug aan het werk te zien! Spannend, niet?

Beeld: Getty Images

Lees ook zeker:

25 jaar Friends: de 10 leukste weetjes over de populaire serie

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)