Mathilde laat decolleté designerjurk dichtnaaien

Mathilde laat decolleté designerjurk dichtnaaien

Onze koningin wil altijd zedig voor de dag komen. Dat was tijdens de finaleavond van de Koningin Elisabethwedstrijd niet anders. Ze droeg de veelbesproken jurk van Diane von Fürstenberg, maar dan zonder het diepe decolleté.

Dat onze koningin smaak heeft weten we al langer. Ze wordt regelmatig in glamoureuze designerkleedjes, al dan niet van Natan, gespot. Ook afgelopen maandag straalde ze in haar ‘godinnenjurk’. Fashionista’s merkten meteen op dat de stijl van haar jurk en de bedrukking van het kledingstuk in lijn lagen met het verplichte werk dat de finalisten dit jaar moeten spelen: “A butterfly’s dream”. De officiële naam van de jurk is “DVF Vivanette embroidered tulle goddess gown” en werd al vaak gespot op sociale media.

Ook op de derde finaleavond van de Koningin Elisabethwedstrijd gisteravond was onze koningin van de partij. Ze nam hierbij de Nederlandse Maxima op sleeptouw. Hun outfits waren complementair: Mathilde koos voor een witte jurk en Maxima voor een zwarte. Niet toevallig de kleuren van het pianoklavier.

 

2016-05-25 19:59:55 BRUSSEL - Koningin Maxima en koningin Mathilde tijdens de Koningin Elisabethwedstrijd voor piano 2016 in het Paleis voor de Schone Kunsten in Brussel. ANP ROYAL IMAGES ROBIN UTRECHTBron: de redactie, beeld: belga

 

 

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)