Stem op Lilli en laat haar even haar zorgen vergeten!

Stem op Lilli en laat haar even haar zorgen vergeten!

Toen we dit hartverwarmende oproepje van mama Carolien binnen kregen, konden we niet anders dan in actie schieten. Hier lees je haar pakkende verhaal en ontdek je wat jij kunt doen om Carolien en haar dochtertje Lilli dolgelukkig te maken, na een heel moeilijke periode.

“Ik ben Carolien, 33 jaar, en mama van Lewis (bijna 3) en Lilli (bijna 5). Ongeveer zes maanden geleden sloeg het noodlot toe: mijn partner, en allerliefste papa van Lewis en Lilli, overleed plots na een hartfalen. Amper 37 jaar was hij. Sindsdien proberen we het leven zo goed en zo kwaad als het kan weer op te nemen. Met veel hulp van familie en vrienden lukt het stap voor stap. Maar hoe hard ik ook mijn best doe voor mijn twee rakkertjes, hun papa kan ik niet vervangen.

Ik doe er dan ook alles aan om een glimlach op hun gezicht te toveren, dat is voor mij het mooiste geschenk. Maar ik merk dat Lilli het moeilijk heeft… Daarom probeer ik haar blij te maken met kleine dingetjes. Nu is het zo dat Lilli – net als haar papa – echt gek is op carnaval. Dus toen AKV Bedesterd, een Aalsterse carnavalsgroep, met het idee op de proppen kwam om een fotowedstrijd te organiseren en een VIP-arrangement weg te geven tijdens Carnaval Aalst, dacht ik meteen aan hoe gelukkig ik Lilli daarmee zou maken.

Op de Facebookpagina Bedesterd Vip 2019 staat een foto van Lilli, in haar Mega Mindy-pakje. De foto met de meeste likes wint het VIP-arrangement. Ik zou dan ook niets liever willen dan dat mijn dochtertje dit wint, en dat ze door de carnavalisten op handen gedragen wordt. Haar papa zou blinken van trots, daar op zijn wolk, dat weet ik zeker. Ik wil mijn kleine meisje gewoon weer doen glimlachen. Traantjes van geluk in haar oogjes zien, en niet de zoveelste tranen van verdriet. Dus willen jullie mij helpen en stemmen voor Lilli?”

Nog tot 16 februari kun je hier je stem uitbrengen. Doen!

2.7.0.0

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)