Vijf dingen die het huwelijk van Stromae bijzonder maken

Vijf dingen die het huwelijk van Stromae bijzonder maken

Groot nieuws: Stromae stapte zaterdag in het (geheime) huwelijksbootje. Zo bijzonder was zijn grote dag!

  1. Niet alleen de media wisten van niets, ook de circa 180 genodigden waren niet op de hoogte van de reden van het feest. Zij dachten dat  hun vriend een gewoon feestje had georganiseerd. Pas bij aankomst in het hotel, kregen ze de uitnodiging voor het huwelijk te zien!
  2. Het huwelijk werd voltrokken in het Mechelse hotel Martin’s Patershof. Vorig jaar logeerde de bekende Belg in de oude kerk die omgebouwd werd tot viersterrenhotel en was duidelijk onder de indruk. In het gastenboek schreef hij toen zelfs: ‘Bedankt voor de ontvangst. Een zeer mooie locatie.”
  3. Niemand minder dan Père Gilbert leidde de plechtigheid. De excentrieke priester voltrok enkele jaren geleden ook het huwelijk van prins Laurent en Claire.
  4. De Brusselaar stapte in het huwelijksbootje met zijn vriendin Coralie Barbier. Coralie is zijn vaste styliste en zit achter de bijzondere look van Stromae.
  5. Geheimhouding was erg belangrijk tijdens de grote dag van Stromae en Coralie. De personeelsleden van het hotel moesten een zwijgcontract ondertekenen en het huwelijk werd onder een codenaam geboekt. Ook de gasten moesten het huwelijk geheim houden. Er werd hen gevraagd niets te posten op sociale media en ook foto’s nemen was verboden.
14 Dec 2014, Cannes, France, France --- Stromae attends the '16th NRJ Music Awards 2014' ceremony at Palais des Festivals on December 13, 2014 in Cannes, France. --- Image by © Stephane Cardinale/People Avenue/Corbis
Image by © Stephane Cardinale/Corbis

 

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)