10-jarigen gratis naar Plopsaland

Door De Redactie
Kabouter Plop verjaart en viert dit op 15 en 16 september samen met al zijn vrienden tijdens een groots verjaardagsweekend in Plopsaland De Panne. Bovendien mogen alle 10-jarigen gratis binnen!

Plopsaland heeft op 15 en 16 september 2 redenen om een serieus feest te organiseren. Niet alleen wordt dan de verjaardag van Kabouter Plop gevierd, maar ook de serie Kabouter Plop is jarig en bestaat al 10 jaar.

Plopsaland De Panne is het grote feest ondertussen al volop aan het voorbereiden. Het wordt een superfeest met een parade en een spetterende Verjaardagsshow met Kabouter Plop, Kwebbel, Lui en Klus. Bovendien worden alle aanwezige kinderen (tot 12 jaar) getrakteerd op een lekker stukje taart! Wie, net als Plop, 10 jaar is, krijgt er nog een prachtig cadeau bovenop: een gratis toegangsticket voor Plopsaland De Panne.

Want iedereen die geboren is in 1997 kan het verjaardagsfeest van Plop gratis bijwonen. Aan het onthaal van Plopsaland De Panne hoef je enkel het identiteitsbewijs van de 10-jarige te tonen, in ruil krijgt hij/zij een gratis toegangsticket!

Partner Content