120ste boek over Nijntje

Door De Redactie
Natuurlijk ken jij Nijntje! Maar wist je dat eerder deze week het 120ste boek met het lieve konijntje in de hoofdrol is verschenen? 'Een cadeau voor opa Pluis' gaat naar goede gewoonte over Nijntje en haar familie...

Opa Pluis is binnenkort jarig maar Nijntje weet nog steeds niet wat ze moet geven als cadeautje. Gelukkig krijgt ze net op tijd een goed idee: ze gaat een cadeau knutselen voor opa!

"Maar ineens dacht zij: ik weet het. ‘k weet wat ik aan opa geef. Ik ga zelf iets voor hem maken, iets waar opa wat aan heeft"

Nijntje heeft bovendien ook een nieuwe website waar heel wat te beleven valt! Op www.nijntje.nl kan je van alles beleven: er worden verhaaltjes voorgelezen, je kan kleuren op je computer, educatieve spelletjes spelen, zelf muziek maken op Nijntjes xylofoon, een e-card versturen,…

Ook kan je er momenteel deelnemen aan een leuke wedstrijd! Kids worden opgeroepen om een mooi cadeau te knutselen voor hun eigen opa (of oma), er een foto van te nemen en zo misschien in de prijzen te vallen. Voor meer info surf je gewoon naar Nijntje.nl!

Hieronder enkele sfeerfoto’s van de presentatie van het nieuwe Nijntjes-boek!

Partner Content