1500 kinderen worden amazonedier dankzij WWF

Door De Redactie

Het WWF afdeling België wil op 15 april een recordpoging ondernemen ter bescherming van de bedreigde amazonedieren. Bedoeling is om 1500 kinderen te grimeren als amazonedier in Dierenpark Plankendael. Jij kan helpen om deze actie te doen slagen!

Om deze recordpoging tot een goed einde te brengen is het WWF nog op zoek naar artiesten, bodypainters, grimeurs, visagisten die het project willen steunen. Alle schmink en toebehoren wordt geleverd door Fantasy-Worldwide make-up zodat alle materialen ter plaatse beschikbaar zijn.

Alle vrijwilligers krijgen bovendien een gratis extra gezellige en leerzame lesavond ter voorbereiding van dit project. Indien jij graag meewerkt aan deze uitdaging ten voordele van het WWF hoef je enkel vooraf een mailtje te sturen naar welcome@fantasymakeup.be!

Een aantal bekende Vlamingen, waaronder Tia Hellebaut, Dirk Draulans, Chris Dusauchoit, Yasmine, Marcel Van Thilt en Barbara Dex, zullen alvast belangeloos meewerken aan deze recordpoging en lieten zich omtoveren tot panter voor de fotoreclame rond deze actie.

Gezinnen die hun kinderen willen laten schminken worden op 15 april verwacht in Plankendael van 12u tot 16u. Er geldt die dag een speciale korting:

  • voor kinderen < 12 jaar: € 5 ipv € 11,90
  • voor kinderen < 3 jaar: gratis
  • voor volwassenen: € 10 ipv € 16,90

Om van dit speciale tarief te kunnen genieten, moet je je wel op voorhand inschrijven via deze site! Op 2 april ontvang je per e-mail een uitnodiging, druk deze af en toon ze aan de kassa om tegen de speciale voordeelprijs binnen te kunnen!

Meer info: www.wwf.be

Partner Content