2 x Geronimo Stilton

Door De Redactie
Alle Geronimo Stilton-fans worden opnieuw op hun wenken bediend met de release van twee nieuwe boeken. Voor de jongste lezertjes is er De ontdekking van de superparel terwijl grotere fans zich kunnen uitleven met het tweede boek in de Fantasy-reeks.

De ontdekking van de superparel

Nummer 42 in de Geronimo Stilton-reeks is uit! Als Patty naar het beroemde Roverseiland moet om een documentaire te maken, besluit ze Geronimo mee te vragen. Ze heeft zelfs een duikcursus voor hem geregeld. Gi-ga-geitenkaas… want zoals jullie vast wel weten heeft Geronimo een ontzettende hekel aan reizen, haat hij zand en heeft hij al helemaal geen zin in zwemmen. Maar ja, het idee dat hij een hele week met Patty kan doorbrengen kan hem toch overtuigen om mee te gaan. En wie had er ooit kunnen bedenken dat ze ook nog eens de allermooiste parels uit de zee zouden opduiken? Maar helaas zitten er ook knagers met minder goede bedoelingen achter die parel aan…

Een spannend verhaal dat mooi vormgegeven werd in het boek. Verschillende woorden kregen een bijzondere lay-out waardoor het lezen van dit boek absoluut niet saai wordt. Het kan bovendien een extra stimulans zijn voor beginnende lezertjes!

De Ontdekking van de superparel
Uitgeverij Baeckens Books
ISBN 9789054616900
Prijs 9,95 euro

De betoverende poort

In dit tweede deel uit de 5-delige fantasyreeks De Kronieken van Fantasia, volgen we opnieuw de avonturen van de jonge Boself Saturno en zijn onafscheidelijke metgezellen Regulus en Spica en de tovenaar Stellarius. Samen gaan ze op zoek naar het oude Kabouterrijk en onderweg zullen ze talloze nieuwe gevaren moeten trotseren. Ze hebben maar één doel: de Zwarte Koninging verslaan het het Kaboutervolk bevrijden van de tirannie van het Duistere Leger!

Een spannend boek voor avontuurlijke Stilton-fans!

De betoverende poort
Uitgeverij Baeckens Books
ISBN 9789054616894
Prijs 17,95 euro

Te bestellen via
www.baeckens.be

Partner Content