200 huizen zetten deuren open

Door De Redactie
Plannen om te bouwen of te verbouwen? Kruis dan 29 en 30 september alvast aan in je agenda want dan zetten 200 huizen hun deuren open tijdens het openhuizenweekend Mijn huis, mijn architekt.

 

Een huis moet niet enkel mooi, maar ook comfortabel en functioneel zijn. Daarom is het van groot belang dat er een leefwereld gecreëerd wordt waarin jij je goed voelt. Je woning moet als het ware een eigen identiteit hebben die overeenkomt met jouw persoonlijkheid, met de omgeving en met jouw cultuur.

Architekten proberen hierop in te spelen en helpen iedere bouwer of verbouwer om hun ideale woning neer te planten. Ieder jaar laat de Orde van Architekten dan ook graag zien tot wat ze in staat zijn met het openhuizenweekend Mijn huis, mijn architekt.

Dit jaar gaat dit weekend door op zaterdag 29 en zondag 30 september. Over heel België worden dan 200 huizen geopend en kan je ze bezoeken in het bijzijn van de architekt die instond voor het ontwerp en de uitvoering. Dé manier om inspiratie op te doen voor je eigen woning!

Meer info: www.mijnhuismijnarchitekt.com

Partner Content