3x winterplezier met kinderen

De winter is het mooiste seizoen om je onder te dompelen in de magische sfeer van sprookjes, verhalen en verlichte plekken. Dit zijn onze drie favorieten:

Winterefteling

Het bekende themapark in Nederland brengt in de winter een watershow met licht en vuur, gevels die dankzij vernuftige projecties tot leven komen, een Sneeuwprinses en een Vuurprins, veel lichtjes, ijsplezier en nog veel meer.
Vormgeefster Kristi was er vorig jaar op kerstdag, samen met haar gezin en haar zusje: “Echt super, veel sfeer dankzij de sprookjesvertellers en het gospelkoor. We hebben veel lol gehad in de attracties, de kinderen vonden het geweldig!”

Tot 31 januari, www.efteling.com/winterefteling.

Winterijs

In Oostende kun je tijdens Winterijs tot 8 januari schaatsen rond een immense verlichte kerstboom in een magisch decor. Er is een aparte kinderpiste van 120 m². En terwijl de kleinsten spelen, genieten de ouders op een van de terrassen van een winters hapje of drankje.

www.winterijs.be

China Light Zoo

De Antwerpse dierentuin verandert na het succes in 2014 ook dit jaar in China Light Zoo, met reusachtige lichtobjecten in de vorm van bloemen en dieren van Chinese kunstenaars. Planning-coördinator Karolien was er vorige keer bij: ” Ik vond het betoverend mooi. Praktische tip: trek je regenlaarzen aan. In het donker zie je niet waar je stapt, en de wandelingen kunnen modderig zijn.”

Tot 15 januari, www.zooantwerpen.be/chinalightzoo

Ook interessant:

 

Partner Content