5 zinnen die een man liever niet hoort

Door De Redactie

"Ga je mee shoppen?"...het zijn vier woorden die je vriend of echtgenoot de schrik van z'n leven kunnen bezorgen. Maar er zijn nog wel enkele zinnetjes die manlief liever niet te vaak hoort!

Ik heb zo even zitten denken…

Wanneer je op deze manier een gesprek wil aanknopen met je partner, zal er al meteen een alarmbelletje gaan rinkelen in zijn hoofd. Je laat hem namelijk meteen weten dat het serieus is en dat jij al een hele tijd loopt te brainstormen over het onderwerp. Heel wat vrouwen proberen zo te achterhalen waarom hun partner precies voor hen gekozen heeft, of vraagt hem via deze weg of hij klaar is een volgende stap in de relatie te zetten.

Gedraag je als een echte man!

Niets zo vervelend voor je man om te horen dat er aan zijn mannelijkheid getwijfeld wordt. Probeer dan ook te vermijden dat je hem te vaak het zinnetje "gedraag je als een echte man" naar het hoofd slingert.

Waar denk je aan?

Geef maar toe…wij zijn allemaal wel eens nieuwsgierig. Het is nu eenmaal een vrouwelijk trekje om alles graag te weten. Maar zorg ervoor dat je niet constant vraagt wat er omgaat in het hoofd van je man. Hij heeft niet de behoefte om alles met je te delen en vindt het helemaal niet erg om hier en daar nog een klein geheim met zich mee te dragen.

Vind je haar knap?

Jullie zijn gezellig aan het wandelen wanneer een blonde, sexy dame jullie passeert. Meteen vraag jij hem "En? Vond je haar knap?" Een vervelende en aartsmoeilijke vraag voor manlief want jij zal geen enkel antwoord van hem geloven. Indien hij beweert haar niet sexy te vinden, weet jij dat hij aan het liegen is. Zegt hij ja, dan steekt jaloezie de kop op.

Zie je niets aan mij?

Je komt net van de kapper? Of ben je pas terug van een leuke middag shoppen? Geef je partner dan even de tijd om op te merken of er iets veranderd is aan jou. Overval hem dus niet meteen met de vraag "Zie je niets aan mij?". Jij wordt toch alleen maar kwaad wanneer hij niet direct kan antwoorden en hij voelt zich in het nauw gedreven omdat hij blijkbaar iets moet zien aan jou!

 

Partner Content