50 ste ‘sticker van het rode kruis’ in samenwerking met Disney-Pixar.

Door De Redactie
Iedereen kent de Rode Kruissticker-actie. Dit jaar zullen de stickers verkocht worden tussen 29 april en 13 mei en viert het Rode Kruis de 50ste editie.

Voor deze gelegenheid heeft het Rode Kruis gezorgd voor een echt ‘collector’s item’. Er is namelijk de samenwerking met ©Disney-Pixar en voor het eerst zullen de personages van Toy Story in 3D-perspectief worden weergegeven.
De stickers zijn bedoeld als steun en als schijnwerper op de 14.000 vrijwilligers  die altijd klaarstaan om hulp te bieden in Vlaanderen. Een ander doel van de stickers is het aantrekken van nieuwe vrijwilligers. Als jij denkt dat je een geschikte Rode Kruis medewerker kan zijn vind je meer info op www.wordvrijwilliger.be.
Een sticker kost 5 euro en de opbrengst gaat integraal naar de 256 lokale Rode Kruisafdelingen. Er is tevens een tombola aan de verkoop verbonden, dus bij de aanschaf van een sticker maak je kans op 2 auto’s van Skoda, 100 weekendverblijven in Molenheide, 25 waardebonnen t.W.v. 1000 euro voor decoratieverf van Levis en 500 waardebonnen t.w.v. 50 euro van C&A.

Partner Content