childhood, friendship, season, weather and people concept - group of happy kids with umbrella in autumn park; Shutterstock ID 343627226; PO: Artikel: leuke activiteiten tijdens een natte krokusvakantie; Job: Website Libelle; Client: Marijke Clabots

De leukste activiteiten voor natte dagen

Door De Redactie

De krokusvakantie valt wat in het water dit jaar. Maar met deze leuke tips maak je er toch nog enkele stralende dagen van.

Regen of niet: lange leve de krokusvakantie! Weet je door het natte weer niet goed wat je met je kroost kunt ondernemen? Hier vind je enkele leuke ideetjes.

Leuke activiteiten voor een stralende krokusvakantie

  • Morgen een dagje weg met het hele gezin? Tot en met donderdag 11 februari 2016 kun je terecht op het Krokusfestival,  een festival waar verschillende kunstvormen zoals theather, dans, muziek, performance en installaties aan bod komen. Saai? Helemaal niet, want de activiteiten zijn specifiek gericht op kinderen van 2 tot 14 jaar.
  • Fan van striphelden Suske en Wiske? Verras je kinderen met een bezoekje aan het Suske en Wiske Kindermuseum in Kalmthout. Zowel tijdens de krokus- als tijdens de paasvakantie loopt hier de expo ‘Een Beestige Boel’.
  • Heb je al gehoord van Spinrag? Tot 14 februari 2016 ga je met je kroost de culturele toer op tijdens dit kinderkunstenfestival.
  • Zijn je kinderen doe-het-zelvers? Dan is een bezoek aan Technopolis altijd een goed plan! Zowel jong als oud kan hier naar hartelust experimenteren. Wist je dat Technopolis ook een Kinder-doe-centrum heeft? Hier kunnen 4- tot 8-jarigen zich helemaal uitleven. Een autoband vervangen? Dat doen ze wel even!
  • Wel zin om een film te bekijken, maar niet om in die drukke wachtrij te gaan staan? Tot 14 februari 2016 zie je een leuke selectie op het Jeugdfilmfestival, dat doorgaat in vier verschillende steden (Gent, Antwerpen, Brugge en Kortrijk)

Nood aan meer inspiratie?

Neem dan zeker een kijkje op Krokuskriebels en laat je inspireren door ruim 140 leuke activiteiten. Of sla aan het knutselen met deze originele tips.

Partner Content