5e editie van Petit Bazaar

Door De Redactie
Petit Bazaar doet het weer: op 28 en 29 mei 2011 kan je hen voor de vijfde keer in Gent vinden! Dit keer met een heuse dubbeleditie met meer dan 60 leuke kinderwebwinkels onder één dak!

En Petit Bazaar heeft iets leuks in petto. Tijdens de nocturne op zaterdag 28/5 kan je van 16 tot 20u sfeervol komen avondshoppen met bubbels en hapjes. Op zondag kan je zoals gewoonlijk vanaf 10u naar hartelust komen shoppen! Ze hebben enkele speciale extraatjes voorzien: een speelhoek om van te dromen, leuke animatie en ijsjes en ander zomers lekkers om van te smullen.

Bovendien zijn weer heel wat nieuwe shops van de partij met hartveroverende spulletjes. Kleertjes, speeltjes, hippe accessoires, kinderfietsjes, de leukste stofjes: je kan het zo gek niet bedenken, op Petit Bazaar vind je het allemaal.

Wat is Petit Bazaar eigenlijk?

Ben je op zoek naar leuke kinderspulletjes en wil je graag eens iets ‘anders’? Dan is het internet de uitgelezen plek om dat leuke jurkje of dat grappige speeltje te spotten! En ja hoor, er zijn al heel wat Belgische kinderwebwinkels met een kleurrijk en karaktervol aanbod… Ben jij ook zo’n fan van die aparte spulletjes die je op het internet kan vinden? Maak dan alvast een plekje vrij in je agenda, want op 28 en 29 mei 2011 vind je de hipste kinderwebwinkels samen onder één dak!

Op de vijfde ‘Petit Bazaar’ kan je de leukste kinderspulletjes, -kleertjes, -kaartjes, -decoratie, -kunst en -speeltjes en doopsuiker eens in ‘t echt bewonderen en kennis maken met de mensen achter deze webwinkels! Op Petit Bazaar zal ‘t super gezellig zijn, en je kunt er kiezen uit het uitgebreide assortiment van de webwinkels! Natuurlijk worden ook de kids niet uit het oog verloren: er is een speelhoek mét babysit, Petit Bazaar zorgt voor te gekke kinderanimatie en voor de allerkleinsten (en hun mama) is er een verzorgingshoek. Nog een hapje en een drankje erbij en je gezinsuitje kan niet meer stuk!

Petit Bazaar
28 mei 2011 van 16u tot 20u
29 mei 2011 van 10u tot 18u
ICC Ghent Citadelpark 1 9000 Gent
Toegang: GRATIS
Bancontact aanwezig

Partner Content