9 activiteiten voor moeders en dochters tijdens de kerstperiode

9 activiteiten voor moeders en dochters tijdens de kerstperiode

Hoe je de kerstperiode onvergetelijk kunt maken? Door deze zo intens mogelijk met je mama of met je dochter te beleven. Dus neem die agenda bij de hand en plan allerlei activiteiten in die jullie samen kunnen doen. Want geef nu toe, samen zijn jullie de beste partners-in-crime als het op Kerstmis aankomt, toch?  

1 Als je kerstboom nog niet versierd is

Het juiste moment nog niet gevonden om de boom te versieren? Oeps. Maak samen de nodige tijd vrij om de klus te klaren.

2 Samen koekjes bakken

Hebben jullie niet meteen een geheim familierecept bij de hand? Dan zijn deze receptjes van Libelle Lekker een aanrader!

3 Met z’n tweeën op zoek naar kerstcadeautjes

Opgelet: twee vrouwen die shoppen kan gevaarlijk zijn voor de portemonnee. Maar tijdens de feestperiode mogen jullie totaal los gaan! Probeer misschien wel te winkelen in de kleine lokale shops. Zo vermijd je de drukte en win je tijd om mekaar nadien te trakteren op een welverdiend etentje. Wat denk je?

4 Cadeautjes inpakken als een pro

Een zotte strik hier, en een goud papiertje daar. Niemand kan geschenken inpakken zoals mama. Spreek dus samen af om al die verrassingen van hun versiersels te voorzien. De taak die je meestal verafschuwt, krijgt dan plots een nieuwe wending.

5 Steun samen een goed doel

Elkaar steunen en warmte geven, dat is waar Kerstmis voor staat. Omarm die Christmas spirit en steun samen een goed doel. Die zelfgemaakte koekjes verkopen, en de winst schenken aan De Warmste Week, is bijvoorbeeld een schitterend idee!

Dewarmsteweek.stubru.be

6 Een kerstmarkt in het buitenland

Dat je heel wat leuke kerstmarkten wereldwijd kunt bezoeken, las je hier al. Kies er één, of meer, uit om samen te ontdekken.

7 Ga op choco-date

Samen afspreken en een heerlijk warme chocolademelk met marshmallows bestellen. Bestaat er eigenlijk iets beters dan dat?

8 Een gezellige filmavond

Een veel te grote pot popcorn, twee onmisbare glazen wijn, en het gezelschap van je mama of dochter, maken van die Home Alone filmavond een geslaagd moeder-dochter-momentje.

9 Een en al nostalgie

Samen naar familiealbums kijken: een traantje wegpinken, maar vooral lachen en gieren om die geweldige herinneringen.

Ook over kerst:

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)