A Christmas Carol – exclusief uit Cannes

Door De Redactie

Vorige week werd in Cannes, en exclusief voor Libelle.be, de nieuwste film van regisseur Robert Zemeckis voorsteld: A Chrismas Carol. De remake van het klassieke kerstverhaal van Charles Dickens werd deze keer in een 3D-jasje gestoken!

Het verhaal is een oerklassieker. In 'A Christmas Carol' kruipt Jim Carrey in de huid van de meest gierige kerstvierder allertijden: Ebenezer Scrooge.

Naar goede traditie begint Scrooge zijn kerstvakantie met zo min mogelijk vreugde. Hij maakt het leven van zijn trouwe bediende (Gary Oldman) en zijn opgewekte neefje (Colin Firth) zo miserabel als mogelijk. Maar wanneer Scrooge hoog bezoek krijgt van de kerstgeesten Past, Present en Yet to come, staat hij voor een allesonthullende reis. De oude man komt tot inzicht dat hij maar beter zijn hart kan openzetten voor alle goede mensen, voor het te laat is.

Wat nieuw is, is de 3D versie die Disney maakte van het verhaal. In 'A Christmas Carol' zitten dan ook méér 3D elementen dan in eender welke film die ooit gemaakt werd door Robert Zemeckis. Ook Jim Carrey, die bekend staat voor zijn gekke bekken, wrong zichzelf in bochten om nieuwe accentjes en een andere lichaamstaal te verzinnen voor de film.

Geniet nu al exclusieve beelden en een fotospecial van de persvoorstelling. A Christmas Carol zal dit najaar te bekijken zijn in onze bioscopen.

Bekijk de exclusieve beelden van de persvoorstelling:

Bekijk de fotospecial van de acteurs in Cannes: [LINK_TEXT id=1]

Partner Content