Al lezend door de zomer

Door De Redactie

Bang dat je (klein)kinderen zich tijdens de komende zomermaanden zullen vervelen? Geen paniek, want dankzij enkele leuke (doe)boekjes is hun dag zo gepasseerd!

Voor kids van 1-3

Mijn eerste woordjes – Musti
Met deze leuke kijkboekjes verkennen de allerkleinsten de wereld om zich heen. De pagina's bevatten telkens een grote overzichtstekening en vier grote objecten die speciale aandacht krijgen. Hierdoor blijven de kinderen met hun aandacht bij het onderwerp. En dankzij de extra stevige uitvoering en de handige tabs slaan ze makkelijk de pagina's om.
(€ 5,95)

Voor kids van 3-7

Spelen en leren
De gloednieuwe reeks Spelen en leren spaart kosten noch moeite om het leren voor de kinderen leuk te maken. De grappige tekeningen en de speelse oefeningen doen het onderscheid tussen spelen en leren helemaal vervagen. En de speciale bindwijze geeft de boeken een waardevol karakter.
(€ 6,99)

Voor kids van 4+

Max de muis ontdekt de stad
Max de muis ontdekt de stad is helemaal opgebouwd in de geest van het nieuwe Technopolis-doe-centrum en kwam tot stand in samenwerking met Technopolis. In dit educatief kijkboek kunnen kinderen op een speelse manier de stad en zijn bewoners ontdekken door het grappige en spannende avontuur van Max te volgen. Hij wil een feestje geven en rijdt met zijn vriendinnetje Nina door de stad om inkopen te doen. Geld afhalen, boodschappen doen, file, een lekke band…onverwachte gebeurtenissen liggen op de loer.
(€ 11,99 – ISBN 978 90 02 22542 0)

Voor kids van 6+

Klein Suske en Wiske
Je kids zijn nog te klein om een echte strip te lezen? Dan zijn de Avi-stripverhaaltjes van Klein Suske en Wiske voor hen ideaal. Beginnende lezertjes genieten van de ondeugende avonturen van deze twee guitige rakkers. En dit in ware stripstijl!. De tekstballonnetjes bevatten zeer duidelijke tekst, aangepast aan de verschillende Avi-niveaus. de tekeningen zijn bewust eenvoudig gehouden waardoor het niet te druk wordt.
(€ 7,99 – verkrijgbaar vanaf september)

Voor kids van 7+

Ketnet Doeboek 2
In 2006 verscheen het allereerste Ketnet Doeboek en het was meteen een schot in de roos. In een mum van tijd veroverde het boek de harten van het jonge volkje. In nummer 2 van dit Doeboek steekt een nog sterkere inhoud boordevol weetjes, spelletjes, knutselprojecten, quizzen en nog heel veel andere leuke activiteiten.
(€ 9,99 – ISBN 978 90 02 22543 7)

Go4Fun
Het beleven van "echte" avonturen is weer helemaal in bij kinderen: heerlijk ravotten, jezelf lekker vuil maken, kortom, alle remmen los! De Vlaamse Dienst Speelpleinwerk en Grabbelpas sloegen de handen in elkaar om een boek te maken dat helemaal aansluit bij dit idee. Go4Fun bevat 101 originele ideeën waarmee kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Goed of slecht weer, samen met vrienden of alleen…dit boek biedt voor alles en iedereen het perfecte avontuur.
€ 12,99 – ISBN 978 90 02 22536 9)

 

Partner Content