Alarm! Een knotsgek avontuur

Door De Redactie

Een knotsgek verhaal à la Roald Dahl? Zo'n kinderboeken kunnen we alleen maar toejuichen! In dit boek speelt Leo de hoofdrol en wanneer hij een geheimzinnig kistje vindt, begint een fantastisch avontuur.

Geen hotel is zo gek als het Wiedeweerhotel. Elke verdieping heeft zijn geheimen en elke kamer bevat fantastische uitvingen. De tienjarige Leo kent de meeste geheimen van het Wiedeweer, want hij woont er al sinds zijn zevende.

Samen met zijn vader onderhoudt hij het hotel. Ook zorgt hij voor de eenden – die hun eigen lift hebben – en voor de gasten, die op zijn minst een beetje vreemd zijn.

Wanneer de eigenaar van het hotel spoorloos verdwijnt, vindt Leo een mysterieus kistje met daarin de eerste van vier geheime opdrachten. Zal het Leo lukken om ze allemaal te volbrengen? Het lot van het hotel ligt in zijn handen, en ook zijn eigen toekomst hangt aan een zijden draadje.

Lezertjes vanaf 9 jaar die houden van mysterie en spanning zullen dit boek in één ruk uitlezen. De schrijfstijl van Patrick Carman is heel fantasierijk én grappig!

Alarm! van Patrick Carman
ISBN 9789026129667
Uitgeverij De Fontein
Prijs: 14,95 euro

Partner Content