Audities bij Studio 100

Door De Redactie
Ben jij tussen de 18 en de 30 jaar oud? En kan je een behoorlijk stukje dansen? Dan is Studio 100 misschien wel op zoek naar jou!

Tijdens de zomermaanden brengt Studio 100 opnieuw een swingende zomershow in het CC Casino Blankenberge met grote namen als Ruud De Ridder, Nicole Laurent, Dirk Van Vooren en Patrick Onzia. Voor het sexy showballet is men nog op zoek naar danseressen die onder leiding van choreografe Anke Frederick het beste van zichzelf zullen geven.

Studio 100 is op zoek naar professionele danseressen met ervaring tussen 18 en 30 jaar. De auditie vindt plaats op maandag 16 februari in de gebouwen van Studio 100 in Schelle, met eventueel een recall op 21 februari.
Inschrijven kan tot 13 februari via mail met C.V. (met duidelijke vermelding van naam, adres, leeftijd, adres & telefoon) en foto’s (gezicht & ten voeten uit) naar auditiezomershow@studio100.be.

De repetities vinden plaats in de maand juni bij Studio 100 in Schelle en de voorstellingen gaan door tijdens de maanden juli en augustus in Blankenberge!

Partner Content