Avontuurlijk parcours in Bokrijk

Door De Redactie
Klimmen en klauteren in een wondermooi groen decor? Racen, springen en glijden dat het een lieve lust is? Het kan drie zondagen in augustus in Bokrijk!

Ketnet strijk met GO IV neer in Bokrijk op 1, 8 en 15 augustus. Het avontuurlijke parcours strijkt voor de tweede keer neer in Bokrijk en is open van 10 tot 18 uur. Sophie Van Moll daagt alle Ketnet-kijkers uit om deel te nemen aan allerlei spannende en leuke proeven.

GO IV, dat is actie, avontuur en ontdekking. Er is het gewone parcours voor de kinderen van zes tot twaalf jaar. En een apart klim- en klauterparcours voor de allerkleinsten van drie tot zes jaar. De kinderen nemen het tegen mekaar of tegen zichzelf op in één van de vele originele en gedurfde attracties. Van een sluipnet en een apenbrug tot een echte klompenrace. Dit jaar zullen de rodeo k’s ook weer van de partij zijn.

Verder kan je in Bokrijk de leukste kinderplekjes ontdekken via de Holderdebolderroute, of kunnen de kids op Schattenjacht trekken met stripheld Jommeke. Op zondag kunnen ze ook telkens de handen uit de mouwen steken tijdens de zomerateliers.

Meer info: www.ketnet.be

Partner Content