‘Blind Getrouwd’: bekijk hier de trouwfoto’s van de laatste twee koppels

Door Jolien Thieleman

De laatste twee ‘Blind Getrouwd’-koppels zijn een feit: Toon & Frie en Esther & Tim zeiden enthousiast ‘ja’ tegen elkaar en kunnen als getrouwde koppels het experiment beginnen. Het eerste contact verliep alleszins vlot, en dat blijkt ook uit hun prachtige trouwfoto’s. Kijk maar even mee!

Toon & Frie

Frie mocht dan wel zenuwachtig zijn voor ze de trouwzaal instapte, ze werd meteen gerustgesteld toen ze haar kersverse echtgenoot in de ogen keek. “Toon is groot en dat vind ik supergoed. Qua uiterlijk is hij echt mijn ding wel. Ik heb niet meteen een type maar Toon is een nette, verzorgde en aangename man, heel sociaal en supergrappig. Het is ne goeie“, lachte ze.

En ook Toon was meteen aangenaam verrast door z’n bruid: “Ik ben enorm opgelucht dat ik eindelijk weet wie het is, dat het eindelijk van de baan is. We hebben elkaar gezien en gesproken, en het verliep vlot, niet gênant, ik ben echt volledig op m’n gemak. Wanneer de schepen Frie voorstelde, dacht ik echt: check, check, check.”

Dat de twee alvast gelukkig zijn met elkaar, is ook te zien aan de prachtige huwelijksfoto’s!

Esther & Tim

Ook tussen Esther en Tim leek het meteen te klikken. “Het eerste moment was ik meteen opgelucht. Ik vond het belangrijk dat die klik er zou zijn. Zowel de fysieke aantrekkingskracht als een echte klik, en die was er wel. Dat ik me meteen op mijn gemak voelde bij hem, maakt dat ik het gevoel heb dat het goed zit. Ik kijk dan ook uit naar de periode die gaat komen. Laat ons maar op huwelijksreis vertrekken en daar genieten”, zei Esther.

Ook manlief Tim was meteen in de wolken met z’n bruid: “Ik val niet op een bepaald type maar ik dacht meteen: Esther zie ik wel zitten, dat komt hier wel goed. Ik merkte direct dat zij een vlotte babbelaar is en ik ben ook een redelijk sociale man, dus het was meteen makkelijk om te praten.”

Zien ze er niet fantastisch uit samen?

De koppels zijn ook op huwelijksreis vertrokken, waar we kunnen zien hoe de liefde tussen hen – al dan niet – ontluikt. We zijn alvast razend benieuwd!

Beelden: VTM

Meer ‘Blind Getrouwd’:

Partner Content