Breng kleur in je leven!

Door De Redactie

Je kleding mag kleurrijk zijn, dus waarom ook je interieur niet? Laat die witte verfpotten 'ns dicht en breng liever een streep kleur aan op je muren én in je leven. Inspiratie, leuke ideeën en mooie kleurcombinaties ontdek je in het Levis Let’s Colour magazine. 

Kleur = fleur in je leven

Kleur, een fascinerend gegeven. Er zijn oneindig veel kleuren en toch spelen heel wat mensen op veilig door te kiezen voor wit. Witte muren. Witte plafonds. En zelf zien ze vaak ook wat witjes. Terwijl een kleurrijke sjaal of een streep kleur op de muur voor instant meer fleur zorgen. Kleur lokt gevoelens uit, het kan je vrolijk, uitgelaten, verliefd, gedreven,… maken. Kleur in je leven en in je huis brengen, kan in de vorm van een accessoire, een paar groene sneakers of gekleurd vlak op een muur. Neem nu deze keuken bijvoorbeeld. De gele spatwand straalt instant vrolijkheid uit.


Er zit muziek in verfrestjes

Wie verft, heeft verfrestjes. Wat doe je ermee? Gebruik ze om een streepje kleur in je leven te brengen. Pinterest bulkt van de interieurs met kleurrijke ingrepen op de muur én oude kastjes die een tweede leven kregen door een likje knalgele lakverf. Op deze stoel bijvoorbeeld kan je je helemaal uitleven met verfrestjes. Met zijn mooi design heeft niet veel nodig om een persoonlijke touch te krijgen. Een paar kleine kleurdetails toevoegen en je stoel lijkt in een handomdraai exclusief en trendy.

Let's Colour!

Zin om je huis een kleurbad te geven? Haal dan het Let's Colour magazine herfst 2014 in huis en ontdek leuke ideeën om zelf mee aan de slag te gaan. Geef je traphal misschien een opfrisbeurt, pimp de slaapkamer van je kind of zorg voor een beetje sfeer in je witte woonkamer. Kleur kan altijd en overal.

 

Op deze pagina kan je het nieuwe Let’s Colour magazine herfst 2014 aanvragen. Je krijgt het dan gratis in de bus.

Partner Content