Uitstap naar de hoofdstad: Brussel in de bloemetjes

Brussel pakt deze zomer uit met een heus bloemenfeest. Van het Bloementapijt op de Grote Markt tot het stadhuis dat volledig ingepalmd wordt met de mooiste bloemencreaties, van 14 tot en met 18 augustus moet je op het bloemenfestival Flowertime zijn!

Flowertime in Brussel

Vijf dagen lang kun je in onze hoofdstad genieten van echte staaltjes bloemsierkunst. Naast een indrukwekkend bloementapijt, zul je ook het stadhuis kunnen bezoeken. Een unieke kans voor jou om dit gotische pareltje eens van dichtbij te bekijken, want het stadhuis is maar zelden volledig toegankelijk voor het grote publiek.

13 zalen, 30 artiesten

Maar liefst 30 Belgische en internationale topfloristen nemen de inkomhal, de gangen en de ontvangstruimtes van het stadhuis volledig onder handen. Thema dit jaar? ‘A World of Floral Emotions’. Bereid je voor op een unieke ervaring vol prachtige kleuren en bloemetjesgeuren!

Plan je bezoek

Starten doe je op de Grote Markt van Brussel. Je loopt er onder een bloemenboog van 500 fuchsia’s recht de kunstige bloemenwereld van het Stadhuis binnen.

Op 14 augustus kun je het Stadhuis bezoeken van 13u tot 19u. Van 15 tot en met 18 augustus kun je een bezoek plannen van 10u tot 22u. Tickets koop je voor 8 euro per persoon (kinderen onder de 10 jaar gratis).

Tip: koop je ticket in voorverkoop, zodat je lange wachtrijen vermijdt. Dit doe je via de website www.flowertime.be of via de shops van Visit Brussels (op de Grote Markt en in de Koningsstraat 2-4 in Brussel).

Nog meer uitstapplezier:

Partner Content