Bungalowvakanties voor maar 150 euro

Door De Redactie

Speciaal voor de 15e editie van Libelle's bungalowboekjes, en omdat het voor jou is, beste lezer, doen de vakantiedomeinen een extra inspanning: hun prijzen maken een fikse duik! Je kan kiezen uit 20 parken, allemaal te boeken voor 150 euro, reservering en andere toeslagen inbegrepen. Maar overal krijg je er wél extra voordelen bij, voor een totaal dat tot bijna € 450 kan oplopen!

Platteland

Duinen & zee

Ardense bossen

Over de grens, in Duitsland

Knip je voordeelbon uit Libelle 06 (6 februari 2009) en boek snel!

 

Voor je boekt, nog even dit…

  • Lees vooraf goed alle informatie in de bungalowpocket bij Libelle 06 (6 februari 2009): wat is er in de prijs van 150 euro inbegrepen? Voor hoeveel personen?/rechten geldt de aanbieding?
  • Let op de geldigheidsperiode(s). Dat is voor elk voorstel anders.
  • De Libelle-aanbiedingen zijn op basis van beschikbaarheid. Ze zijn niet geldig voor reeds gemaakte boekingen, en niet combineerbaar met andere acties, kortingen, voordeelcheques en spaarprogramma's.
  • Bij elk voorstel staat vermeld hoe je kan reserveren. Deze reserveringsdienst geeft je meer info. Vragen in verband met boekingen stel je rechtstreeks aan het bungalowpark. Dus niet naar de redactie bellen, wij kunnen je niet helpen!
  • Onze tip: reserveer zo snel mogelijk om te voorkomen dat de datum die je voor ogen hebt, volgeboekt is.
  • Vergeet niet om bij aankomst je ingevulde Libelle-bon af te geven aan de receptie van je bungalowpark. Alleen met deze bon heb je recht op de speciale Libelle-voordeelprijs.
  • Libelle werkt samen met kwaliteitsbedrijven. Mocht je tijdens je verblijf toch onverhoopt ergens ontevreden over zijn, meld dat dan direct aan de receptie van je bungalowpark. Zo kan er meteen een oplossing gevonden worden voor het probleem.

Partner Content